Oprema za sve polaznike obuke – CNC OPERATER ZA METAL

U okviru projekta, s ciljem podrške zapošljavanju, osposobljava se 24 nezaposlena lica za deficitarna zanimanja u struci metaloprerada/mašinska industrija. Ciljna grupa poziva bila su lica sa evidencije Zavoda za zapošljavanje RS – Biro Prijedor, zainteresovana za sticanje kvalifikacija i vještina za zapošljavanje na radnom mjestu – operater na CNC mašinama za obradu metala.  

Program osposobljavanja se organizuje u okviru projekta „Konkurentna znanja i vještine za održiva radna mjesta“, koji se realizuje u sklopu krovnog projekta Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini kojeg finansira Evropska unija (EU), a provodi Međunarodna organizacija rada (ILO). Projekat realizuje Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora u partnerstvu sa Gradom Prijedorom, Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske, JU Mašinska škola Prijedor, JU Poljoprivredno-prehrambena škola Prijedor, Klasterom „DRVO-PD“ i „Edna Metalworking“ d.o.o.

Po uspješnom završetku programa stiče se uvjerenje o osposobljenosti koje ima snagu javne isprave, uz mogućnost zapošljavanja u lokalnim preduzećima.

Obuke su BESPLATNE za sve odabrane polaznike a kroz projekat se obezbjeđuju zaštitna oprema za rad, koja je ovom prilikom dodjeljena svim polaznicima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You must be logged in Log in »